Hollandse Avond

By on 19 maart 2019

Zuiver Media presenteert samen met Oranjevereniging Zuid-Beijerland vrijdagavond 26 april de Hollandse Avond met o.a. René Schuurmans. Café Bolle Jan uit Amsterdam komt met een drive-in-show de gezelligste Hollandse muziek draaien. Café Bolle Jan staat bekend als „het café van de Hollandse muziek“. Zo is René Froger in Café Bolle Jan begonnen met zingen. Zij zullen twee Hollandse artiesten meenemen om u een gezellige avond te bezorgen. Dankzij Zuiver Media zal René Schuurmans de tent op zijn kop komen zetten. Hij is bekend van nummers zoals: Laat de zon in je hart en Hé doe niet zo sexy. Kortom, een avond die u niet mag missen! (Entree leden gratis, niet leden € 10,-, kom op tijd want vol=vol)