Oranjevereniging Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland heeft de gezelligste oranjefeesten van de Hoekschewaard

nieuws

geen oranjefeesten 2020

By on 25 maart 2020

Naar aanleiding van de uitspraak van de overheid, dat alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden zijn, moeten wij helaas melden dat de activiteiten tijdens onze Feestweek en 75 jaar bevrijding niet doorgaan.

Als bestuur betreuren wij dit enorm maar respecteren wij uiteraard de beslissing van de overheid, want uw en onze gezondheid is het belangrijkste in deze tijd. Als bestuur hebben wij besloten de geplande activiteiten door te schuiven naar  2021 (23-04-2021 tot en met 01-05-2021).

Mochten er vragen zijn dan kunt u ons altijd bereiken via de mail: info@oranjeverenigingzuidbeijerland.nl

Laten we in deze bijzondere tijd elkaar steunen daar waar nodig en volg de adviezen op van de overheid. Samen kunnen wij dat.

Bestuur Oranjevereniging Zuid-Beijerland

Eieren zoeken

By on 20 maart 2019

Binnen het vierkant van de Gravin Sabinastraat, Tuinweg, Ridder van Dorplaan en de Van Oldenbarneveltstraat heeft de paashaas +/- 100 eieren verstopt. De eieren worden genummerd van 1 t/m 100. Elk nummer geeft recht op een leuke prijs. Achter de getallen van 3 eieren zit de hoofdprijs. Voordat je kan/mag gaan zoeken moet je jezelf even aanmelden in de tent. Hier krijg je een bewijs dat je aan het zoeken bent. Uiteraard beginnen we allemaal tegelijk met zoeken. We hebben de paashaas gevraagd om het startschot te geven.

Zuid-Beijerland Got Talent 2.0

By on 20 maart 2019

Op zaterdag 27 april 2019 is het uiteraard weer tijd voor “Zuid-Beijerland Got Talent” Dit jaar hebben we 2 versies. We hebben de Junior versie en de Senior versie. De junior versie is tot 16 jaar en de senior versie is vanaf 16+. Om 15:00uur zal “Zuid-Beijerland Got Talent” tot 16 jaar van start gaan. Aansluitend is er direct de prijsuitreiking. Na de prijzenuitreiking gaan we direct verder met “Zuid-Beijerland Got Talent” 16+. Dus wil je je (jullie) zang, playback of dans talent showen aan heel Zuid-Beijerland? Dan is dit je kans. We hopen dat de 16+ versie net zo’n succes zal worden als de 16- versie. Aanmelden kan via www.orangeverenigingzbl.nl

Kinderkermis

By on 20 maart 2019

Wat ook niet meer weg te denken is tijdens de feestweek, is de kinderkermis met vooraf de kinderdisco. We hebben weer leuke spelletjes en attracties geregeld waaronder de theekopjes, eendjes vangen, touwtje trekken en een draaimolen. Als extraatje een echte meet en greet met Sky en Marshall van Paw Patrol. Ga met je favoriete Paw Patrol op de foto, geef ze een handje of een knuffel, deze avond komen ze speciaal langs voor jou.

Zuid-Beijerland Zingt

By on 20 maart 2019

Zuid-Beijerland Zingt…….. Hazes, Jan Smit, Guus Meeuwis en vele anderen. Deze avond staat in het teken van samen gezellig mee zingen! Wie kan en wil mag meedoen met verschillende bekende nummers. Een paar bekende zangers en zangeressen uit Zuid-Beijerland zullen jullie meenemen in een gezellige meezing avond. De teksten worden afgespeeld op een groot scherm, dus schroom niet en laten we hier een onwijs gezellige meezing avond van maken!

Kinderboerderij

By on 20 maart 2019

Vrijdagmiddag 26 april wordt een echte beestenboel. De tent wordt omgetoverd tot een echte kinderboerderij met onder andere een biggetje, konijntjes, lama, alpaca, kalfje, geitjes en nog veel meer. Komen jullie de dieren aaien en knuffelen? Daarnaast zijn er nog leuke andere activiteiten zoals schminken als je lievelingsdier en boerengolf.

Tentdienst

By on 20 maart 2019

De Eendrachtskerk houdt op Paaszondagmiddag om 14:00uur een tentdienst. Medewerking aan deze dienst wordt verleend door ds. A. Groeneveld-Meindersma, onze nieuwe predikant die ons voor zal gaan. Het gemeentekoor Inspiration , o.l.v. Fred de Vries zal enkele bekende liederen zingen. De kerkenraad van de Eendrachtskerk heet u van harte welkom.

Zuid-Beijerland Got Talent 2.0

By on 27 januari 2019

Dit jaar hebben we 2 versies! We hebben de Junior versie en de Senior versie. De junior versie is tot 16 jaar en de senior versie is vanaf 16+. Op Koningsdag om 15:00uur zal “Zuid-Beijerland Got Talent” tot 16 jaar van start gaan. Aansluitend is er direct de prijsuitreiking. Daarna gaan we verder met “Zuid-Beijerland Got Talent” 16+. Dus wil je je (jullie) zang, playback of dans talent showen aan heel Zuid-Beijerland? Dan is dit je kans. klik hier om je aan te melden.