Seniorendag

By on 20 maart 2019

Op zaterdag 20 April gaan we met een bus vol gezellige senioren een dagje uit. We verzamelen om 9.30 uur bij de tent en vertrekken om 9:45 uur naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. In het museum wordt u een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden. Eén van de vrijwilligers van het museum verteld over de ramp, de caissons en het museum, ook word er nog een film met Polygoonbeelden uit 1953 vertoond. Daarna kunt u zelf door het museum lopen. Na ongeveer 2 uur zullen wij vertrekken richting Beachclub de Banaan waar u een warme lunch wordt aangeboden en waar er gezellig Bingo word gespeeld. Rond 17:00 uur verwachten wij weer terug te zijn in Zuid-Beijerland. Omdat er 55 zitplaatsen zijn in de bus verzoeken uw vooraf aan te melden bij de Soos of bij de Albert Heijn infobalie.