Oranjevereniging Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland heeft de gezelligste oranjefeesten van de Hoekschewaard

Zuid-Beijerlander van het Jaar

By on 23 maart 2019

Op wie stemt u?

Marjo Oosterhuis:

Marjo is de initiatiefneemster en grote inspirator van de Passiewaard. Ook in haar werk bij het Leger des Heils stond ze altijd klaar voor anderen.

Gewoon een mooi mens met een heel groot hart!

 

 

Walter van den Hoogen:

Walter is iemand die er niet van houdt in de spotlight te staan; hij acteert liever op de achtergrond. Tegelijkertijd is hij iemand die het verdient om eens op de voorgrond te verschijnen door in het ‘zonnetje gezet te worden’. Walter zet zich – naast zijn full time baan – 7 dagen per week in voor ZBVH en deinst nergens voor terug. Naast vele jaren als trainer en leider actief geweest te zijn, zet hij zich nu volop in voor alles wat met onderhoud te maken heeft. Als clubman van ZBVH verdient hij daarom ook een nominatie voor “Zuid-Beijerlander van het jaar”.

 

 

 

 

 

Karin van der Heiden:

Karin doet onwijs veel voor de kinderen uit Zuid-Beijerland. Ze organiseert het hele jaar door leuke activiteiten voor de kinderen in de Jor. Daarnaast doet ze veel voor voetbalvereniging ZBVH.

 

 

Breng hier uw stem uit. Let op u kunt maar 1 stem per IP adres uitbrengen! tevens maken wij bij deze poll gebruik van cookies.

Wie moet Zuid-Beijerlander van het jaar 2019 worden

    bedankt voor het uitbrengen van uw stem

    Totaal aantal stemmers: 451

    Laden ... Laden ...